Paieška
Reklama

Creme brulee

  • 1.0 1 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 8 vnt.;
  • Grietinėlė , 400 gr.;
  • Pienas , 400 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Tonko pupelės , 1 gab.;
  • Vanilės lazdelė, šviežia , 1 vnt.;
  • Rudas cukrus , 30 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuoti pupeles.
  2. Puode pašildyti riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis (iki užvirimo).
  3. Dubenėlyje suplakti kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstyti į kepimo formeles ir pašauti į orkaitę 30 - 40 minučių (norint patikrinti ar desertas iškepęs, lengvai pakratyti, kremas turi nedrebėti).
  4. Iškepus desertui, atvėsinti ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Kiekvieno deserto viršų karamelizuoti ruduoju cukrumi, tam naudototi specialų degiklį.



    Skanaus!
Čiop Čiop
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt