Paieška
Reklama

Cottage Apkepas

  • 4.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Jautienos faršas , 500 gr.;
  • Bulvės , 8 vnt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Žirneliai , 1 skard.;
  • Prieskoniai , 2 žiups.;
  • Sviestas , 4 v.š.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai , 4 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupę bulves išsivirkite jas. Kol bulves verda, sudėkite faršą į puodą ir virkite pagardindami druska, pipirais ir kitokiais prieskoniais. Kol viskas verda, susipjaustykite morkas ir svogūnus smulkiais kubeliais ir apkepkite juos keptuvėje.
  2. Virtas bulves sutrinkite, dėkite druskytės, sviesto, pienuko ir paruoškite bulvių košę. Į kepintas morkas ir svogūnus sudėkite nukoštą jautieną ir apkepkite. Sultinį pasilikite. Kai viskas gražiai apskrunda, dėkite miltus ir viską išmaišykite. Užpilkite jau paruošto sultinio, sudėkite žirnelius ir šiek tiek patroškinkite.
  3. Sudėkite viską į molinį indą. Ant viršaus sudėkite paruoštą bulvių košę. Gražiai paskirstykite po indą, kad dengtu mėsytę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus. Pagal kiekvieno individualų skoni galite dėti ko širdis geidžia: grybų, salierų, ropių ir t.t.
    Patiekiamas su salotomis ar vienas.
    Skanaus!
Receptą atsiuntė Linutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt