Paieška
Reklama

Cinamoninės bandelės

  • 3.7 5 3
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Sviestas , 50 gr.;
Tešlai:
  • Pienas , 300 ml;
  • Miltai , 300 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Mielės , 7 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
Glajui:
  • Cukrus , 30 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla: į pašildytą pieną berti mieles ir cukrų, pamaišyti ir palikti apie 15 minučių. Tada suberti miltus, druską ir išminkyti tešlą. Ant viršaus užpilti išlydytą sviestą. Palikti 50 minučių, kad tešla pakiltų.
  2. Įdaras: Kol tešla kyla, galim pasiruošti įdarą. Išlydytą sviestą sumaišyti su cukrumi ir cinamonu. Išminkytą tešlą galime palikti dar kartą pakildinti.
  3. Paruoštą tešlą kočiojam plonai, tepam įdarą ir vyniojam kaip vyniotinį.
  4. Suvyniojus supjaustom norimo dydžio bandelėmis, dedam į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  5. Aptepam bandeles kiaušinio plakiniu ir pabarstom cukrumi. Ir kepam orkaitėje apie 15-20 minučių. Skanaus
Receptą atsiuntė Ema
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt