Paieška
Reklama

Čili džemas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Marinuota, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Čili pipirai , 0,5 kg;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Česnakai , 1 galv.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Aliejus , 5 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaminant patartina būti su guminėmis pirštinėmis. Jeigu norite, kad padažas būtų švelnesnis, dalį čili galima keisti pomidorais,
  2. Pipirus įpjauti išilgai.
  3. Puode užvirinti vandenį ir sudėti pipirus. Palikti karštame vandenyje 2 - 3 minutes.
  4. Pipirus perkelti į dubendį su lediniu vandeniu.
  5. Nupjauti žalius galiukus ir išimti sėklas.
  6. Pipirus susmulkinti į 4 - 5 dalis kiekvieną.
  7. Užpilti stikline vandens ir sutrinti elektriniu trintuvu.
  8. Česnaką ir svogūną susmulkinti.
  9. Keptuvėje įkaitinti 3 šaukštus aliejaus. Apkepti svogūnus ir česnakus.
  10. Į keptuvę sudėti čili masę ir cukrų, druską. Palikti troškintis apie 30 minučių, pamaišant.
  11. Atvėsinti.
  12. Sudėti į stiklinainius. Ant viršaus užpilti aliejaus, kad padažas laikytųsi ilgiau. Laikyti šaldytuve.
Receptą atsiuntė Raimonda
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt