Paieška
Reklama

,,Chili con carne"- čili su mėsa

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Faršas (jautiena arba kiauliena) , 500 gr.;
  • Paprika, saldžioji , 1 vnt.;
  • Pipirai, čili , 1 vnt.;
  • Pomidorai, konservuoti, smulkinti , 1 skard.;
  • Pupelės, konservuotos , 1 skard.;
  • Prieskoniai , 3 žiups.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Pomidorų padažas , 1 skard.;
  • Sūris, tarkuotas , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną, papriką ir faršą apkepinti (palaidą arba galima mažais kukuliukais) kol apskrus.
  2. tuomet visus ingridientus sudėti į puodą, gerai išmaišyti ir troškinti apie 15 - 20 min. čili pipirą dėti pagal skonį arba vietoj čili pipiro galima naudoti aštrų padažą.
    Užbarstyti tarkuoto sūrio prieš pateikiant ant stalo.
Receptą atsiuntė Monika
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt