Paieška
Reklama

Cezario salotos su keptais vištienos kepsneliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Padažui:
  • Jogurtas, natūralus , 200 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Bazilikai , 1 žiups.;
  • Čiobreliai , 1 žiups.;
Salotoms:
  • Pomidorai , 2 vnt.;
  • vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) , 200 gr.;
  • Batonas , 2 riek.;
  • Salotos , 80 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
  2. Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių arba ant griliaus.
  3. Salotas suplėšome.
  4. Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
  5. Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
  6. Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
    Skanaus
Receptą atsiuntė Zita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt