Paieška
Reklama

Cezario salotos

  • 4.3 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Garstyčios , 1 v.š.;
  • Vorčesterio padažas , 2 a.š.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Druska ;
  • Juodieji pipirai ;
Salotoms:
  • Prancūziškas batonas , 0,5 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Vištienos filė , 250 vnt.;
  • Parmezano sūris , 50 gr.;
  • Salotos , 1 gūž.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustykite ir kepkite orkaitėje apie 15 minučių (200 laipsnių) arba tiesiog vartant keptuvėje apie 10 minučių.
  2. Batoną supjaustykite kubeliais, suberkite ant aliejumi pabarstytos kepimo skardos ir kepkite 3-5 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
  3. Sūrį sutarkuokite, o salotas suplėšykite.
  4. Viską sumaišykite.
  5. Padažui skirtus produktus sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite ant salotų.
Receptą atsiuntė Sigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt