Paieška
Reklama

Česnakinis padažas „Alioli“

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Česnakai , 6 skilt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Kiaušinio tryniai , 1 vnt.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 180 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnako skilteles perpjaukite bent per pusę ir sudėkite į grūstuvėlio indelį.
  2. Suberkite druską ir sutrinkite.
  3. Trinkite tol, kol gausis tyrelės konsistencijos.
  4. Perdėkite sutrintą tyrelę į dubenėlį.
  5. Įdėkite kiaušinio trynį, supilkite citrinos sultis ir išplakite, kol visi ingredientai taps viena mase.
  6. Dubenėlio turinį maišykite ir iš lėto pilkite aliejų. Jei aliejų supilsite per greitai, gerai neišsimaišys.
  7. Tai tradicinis česnakinis ispanų padažas. Jis puikiai tinka su paukštiena, bulvėmis, „paella“ ir kita gausybe patiekalų.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt