Paieška
Reklama

Česnakiniai sklindžiai

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Kremui:
  • Varškė , 0,8 pak.;
  • Rūgpienis , 3 v.š.;
  • Grietinė , 1,6 v.š.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
Blynams:
  • Varškė , 0,8 pak.;
  • Bulvės , 8 vnt.;
  • Svogūnų laiškai , 2 vnt.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame bulves, smulkiai sutarkuojame ir ištriname su varške. Sudedame tarkuotą česnaką, smulkintus svogūno laiškus, prieskonius, kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
  2. Iš paruoštos tešlos, įkaitintame aliejuje, iškepame sklindžius.
  3. Paruošiame česnakinį varškės kremą. Varškę ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame skiltelę česnako, pabarstome krapais ir viską išsukame.
  4. Bulvinius sklindžius patiekiame su paruoštu česnakiniu kremu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Laurita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt