Paieška
Reklama

Česnakinės bandelės

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 750 gr.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Druska , 1,5 v.š.;
  • Mineralinis vanduo, gazuotas , 500 ml;
  • Augalinis aliejus , 2 v.š.;
  • Mielės, sausos , 1 v.š.;
Aptepimui:
  • Petražolės , 2 v.š.;
  • Kalendra , 1 v.š.;
  • Bazilikai, džiovinti , 0,5 v.š.;
  • Krapai , 2 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.;
  • Česnakinė druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Kvietinius miltus išmaišykite su cukrumi, druska ir mielėmis.
  3. Į mineralinį vandenį supilkite aliejų ir vis maišant berkite miltų mišinį.
  4. Kai tešla rankomis nesimaišo, išminkau rankomis.
  5. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai, kad pakiltų (1-2 valandoms).
  6. Tešlą dar kartą išminkykite ir suformuokite norimos formos ir dydžio bandeles.
  7. Aliejų išmaišykite su džiovintomis prieskoninėmis žolelėmis. Šiuo mišiniu aptepkite kiekvieną bandelę.
  8. Kepkite apie 20-30 minučių.
Receptą atsiuntė Elada
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt