Paieška
Reklama

Čeburėkai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Užkandėlės
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Miltai , 600 gr.;
  • Faršas , 400 gr.;
  • Varškė , 200 gr.;
  • Kefyras , 100 ml;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Soda , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame mėsos įdarą: į faršą maišome su smulkintu svogūnu, prieskoniais, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
  2. Gaminame tešlą: į kitą dubenį dedame varškę, pilame kefyrą, įberiame po šaukštelį druskos ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą.
  3. Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio krašte dedame mėsos įdaro, kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute.
  4. Į puodą pilame aliejaus. Kai aliejus užverda, dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia apversti.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt