Paieška
Reklama

Burnoje tirpstančios snaigės

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 14
Tešlai:
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Imbieras, maltas , 1 v.š.;
  • Muskatas , 1 a.š.;
  • Gvazdikėliai, malti , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Medus , 200 gr.;
  • Miltai, kvietiniai , 400 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Glajui:
  • Cukraus pudra , 100 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 1 vnt.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat beriame vanilinį cukrų.
  2. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 10-12 min.
  3. Sausainius puošiame cukraus pudros ir kiaušinio baltymo plakiniu. Kad sukurti tikresnes snaiges, pabarstome ant glaisto cukraus granulių.
  4. Skanaus!
Receptą atsiuntė Giedrė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt