Paieška
Reklama

Bulvių blynai su feta sūriu

  • 4.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Papuošimui:
  • Citrina , 1 vnt.;
Blynams:
  • Bulvės , 500 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Petražolės , 2 v.š.;
  • Feta sūris , 60 gr.;
  • Miltai , 60 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite bulves ir nedidelį svogūną burokine tarka.
  2. Bulvių tarkę apibarstykite druska ir išmaišykite.
  3. Bulvių tarkę imkite su rankomis ir nuspauskite vandens perteklių.
  4. Į nusunktą bulvių tarkę supilkite kiaušinių plakinį, sukapotas petražoles, kubeliais supjaustytą feta sūrį ir miltus. Viską apibarstykite pipirais ir gerai išmaišykite.
  5. Užkelkite keptuvę ant vidutinio kaitrumo ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
  6. Kai aliejus įkaista, į keptuvę įdėkite du šaukštus bulvių tarkės.
  7. Kepkite apie 3-4 minutes, kol apskrus, po to blyną apverskite ir kepkite dar 3-4 minutes.
  8. Blyną iš keptuvės perkelkite į lėkštę, išklotą popieriniais rankšluosčiais, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
  9. Iškepkite iš likusios tešlos blynus kaip buvo nurodyta anksčiau.
  10. Blynus papuoškite citrinos skiltelėmis.
  11. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt