Paieška
Reklama

Bulviniai sklindžiai iš tarkuotų bulvių

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Blynams:
  • Bulvės , 250 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Grietinė , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves sutarkuokite, įdėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite.
  2. Keptuvėje į įkaitintą aliejų šaukštu dėkite bulvių masės ir dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria riebalų ir būna ne tokie skanūs.
  3. Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
    Iš tos pačios tarkės galima kepti vieną didelį blyną per visą keptuvę. Tada reikia į bulvių masę dėti spirgučių ir kepti orkaitėje.
Receptą atsiuntė Dainora
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt