Paieška
Reklama

Bulviniai blynukai su rūkyta lašiša

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 2
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Garnyrui:
  • Lašišos filė , 100 gr.;
  • Krapai , 0,3 stikl.;
  • Grietinė , 4 v.š.;
Blynams:
  • Bulvės , 1 kg;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 0,5 vnt.;
  • Paprikos milteliai , 1 žiups.;
  • Miltai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite nuluptas bulves ir svogūną. Sudėkite į dubenį su šaltu vandeniu. Palikite jame 20-30 minučių.
  2. Į tą laiką išplakite kiaušinius su miltais, pipirais, druska bei paprikos milteliais. Plakite iki vientisos masės.
  3. Išmirkytas bulves labai gerai nusunkite ir nusausinkite. Galite panaudoti ir popierinius rankšluostėlius.
  4. Į nusausintas bulves supilkite išplaktų kiaušinių masę. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite maistine plėvele, kad nepatamsėtų.
  5. Iškepkite vieną blyną. Jei, jūsų nuomone, jokių prieskonių netrūksta, kepkite likusius po 5 minutes vienai pusei ant vidutinės ugnies. Blynai gražiai apskrus.
  6. Iškeptus nusausinkite popieriniu rankšluostėliu, kad nebūtų labai riebūs.
  7. Dėkite blynus į lėkštes. Ant jų po gabalėlį lašišos (skaniausia su rūkyta lašiša), šaukštelį grietinės ir krapų.
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai
Agne (2010-12-15 05:02:21)
aha ir man patiko. Seimyna pasicepsedami valge:)
Ginte (2010-12-15 05:02:21)
Labai skanus blynukai, rekomenduoju
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt