Paieška
Reklama

Briuselio kopūstai su svogūnais

  • 3.0 3 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Briuselio kopūstai , 500 gr.;
  • Svogūnai , 250 gr.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Druska , 3 žiups.;
  • Citrina , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaukite briuselio kopūstų galiukus ir perpjaukite juos pusiau. Įpjaukite šerdį kaip nurodyta video.
  2. Svogūnus pasirinkite, kad būtų panašaus dydžio kaip briuselio kopūstai. Nupjaukite viršūnėles.
  3. Užvirinkite puodą vandens, negailėdami įdėkite druskos ir sudėkite kopūstus. Virkite 2 minutes.
  4. Išvirusius kopūstus dėkite iš karšto vandens tiesiai į šaltą vandenį. Nuvarvinkite ir nusausinkite.
  5. Į tą patį verdantį vandenį sudėkite svogūnus. Juos virkite apie 10 minučių. Išimkite iš puodo ir nuimkite lukštus.
  6. Sviestą ištirpinkite keptuvėje. Kai sviestas pakeps ir pradės ruduoti, sudėkite kopūstus ir svogūnus, pabarstykite druska, pipirais. Pamaišykite ir išjunkite viryklę.
  7. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių ir kepkite 15-20 minučių.
  8. Iškepusias daržoves dėkite į lėkštes ir patiekite kartu su citrinos riekelėmis.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt