Paieška
Reklama

„Bolognese“ padažas

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 1
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Padažui:
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Salierai , 2 vnt.;
  • Jautienos faršas , 200 gr.;
  • Kiaulienos faršas , 200 gr.;
  • Paprika, raudona , 1 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Konservuoti pomidorai , 400 gr.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Bazilikai , 1 žiups.;
  • Rozmarinai , 1 žiups.;
  • Čiobreliai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
  2. Pakepinkite susmulkintą svogūną, česnaką, salierą ir sutarkuotas morkas iki 4 minučių.
  3. Tuomet sudėkite susmulkintą papriką, faršą, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite dar 5 minutes.
  4. Sudėkite į keptuvę konservuotus pomidorus su visu skysčiu ir patroškinkite 10 minučių.
Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai
as (2012-01-26 15:51:45)
toli grazu cia iki bolognese padazo. Bolognese gainamas TIK is JAUTIENOS farso,be papriku ir cesnako ir ruosiamas 2 VALANDAS
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt