Paieška
Reklama

Blyneliai iš kepenėlių

  • 5.0 5 4
7 įvertinimai | 3
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Blynams:
  • Kepenėlės , 500 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles (kiaulienos, jautienos ar vištienos) mirkome piene apie 1 valandą. Sumalti.
  2. Po to įmušame kiaušinius, suberiame miltus, įberiame mėgstamų prieskonių, druskos ir pipirų. Į kepenėlių masę sudedame pakepintą morką, česnaką ir svogūną. Viską (geriausiai rankomis) išmaišome iki vientisos masės.
  3. Ant įkaitusių keptuvėj riebalų ar aliejaus dedame po šaukštą kepenėlių masės ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po pora minučių. Prie blynelių labiausiai dera makaronai. Blynelių perkepti negalima.
  4. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Ingrida
Komentarai
viki (2009-10-26 00:16:59)
o kepeneliu nereikia smulkinti ar kazka su jom daryti, tiesiog atmirkyti piene?
Jolita (2009-10-26 00:16:59)
Labai skanu :) Aciu uz toki puiku recepta :)
Sonata (2009-10-26 00:16:59)
Skonis nepakartojamas:)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt