Paieška
Reklama

Blynai

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Bulvės , 1 kg;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Mielės , 15 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Bandelės , 1 vnt.;
  • Aliejus , 5 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
  2. Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
  3. Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
  4. Pridengti rankšluostėliu ir 30 m. ir palikti šiltoje vietoje.
  5. Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
  6. Keptuvėje įkaitinti aliejų, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
  7. Patiekti su grietine arba mėgstamu padažu.
Receptą atsiuntė Inga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt