Paieška
Reklama

Blynai

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Pienas , 500 ml;
  • Miltai, kvietiniai , 400 gr.;
  • Sviestas , 40 gr.;
  • Mielės , 15 gr.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Aliejus , 5 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Truputį pakaitinamas pienas. Jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai.
  2. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus.
  3. Viskas gerai sumaišoma.
  4. Tešla dar kartą turi pakilti.
  5. Prieš kepant į tešlą sudedami iki putų išplakti baltymai.
  6. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Receptą atsiuntė Zulė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt