Paieška
Reklama

Biskvitinis tortas

  • 4.0 5 6
6 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 8 vnt.;
  • Cukrus , 190 gr.;
  • Miltai , 95 gr.;
  • Krakmolas, kukurūzų , 55 gr.;
  • Sviestas , 45 gr.;
  • Vanilės ekstraktas , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
  3. Išplakite kiaušinių trynius.
  4. Po truputį berkite 2 šaukštus cukraus ir dar kartą gerai išplakite.
  5. Po to supilkite vanilės ekstraktą ir dar kartą išplakite.
  6. Atskirame inde išplakite kiaušinių baltymus. Po truputį suberkite cukrų ir išplakite baltymus, kol jie taps balti ir purūs.
  7. Sumaišykite kiaušinio trynių masę su baltymais.
  8. Sumaišykite miltus su krakmolu ir suberkite į kiaušinių plakinio masę. Atsargiai su šaukštu išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių.
  9. Supilkite į tešlą ištirpintą sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite.
  10. Išklokite kepimo formą pergamentiniu popieriumi ir sudėkite tešlą. Išlyginkite paviršių.
  11. Kepkite apie 30-40 min.
  12. Tortą palikite atvėsti ir tik tuomet išimkite iš formos.
  13. Štai ir turime pagrindą tortui. Biskvitą galima perpjauti ir ištepti grietine, į sluoksnius pridėti vaisių ir t.t.

    Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt