Paieška
Reklama

Bandelės su kopūstų įdaru

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 25
Įdarui:
  • Česnakas , 5 skilt.;
  • Svogūnas , 3 vnt.;
  • Morkos , 3 vnt.;
  • Sultinio kubelis , 2 vnt.;
  • Kopūstas , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Pienas , 500 ml;
  • Aliejus , 200 ml;
  • Miltai , 1000 gr.;
  • Mielės , 50 gr.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Druska , 10 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinti mieles su cukrumi kol susidarys puta. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Įdėti pusę kilogramo miltų bei viską gerai išmaišyti ir pastatyt šiltai kol tešla pakils dvigubai.
  2. Kai tešla pakilo, įmušti kiaušinius, įpilti aliejų ir suberti druską. Viską gerai išmaišyti kol tešla nebelips prie rankų, tada dar kartą padėti šiltai, kad pakiltų.
  3. Kol tešla kylą - darome įdarą: kopūstus ir svogūną supjaustyti šiaudeliais, morką sutarkuoti, česnaką susmulkinti.
  4. Tada viską sudėti į keptuvę ir kepti iki tol, kol kopūstas gražiai pagels.
  5. Kai daržovės apkeps, viską sudėtį į puodą, ištirpinti sultinio kubelius 500ml vandens, tada užpilti kopūstus ir troškinti apie valandą ant labai silpnos ugnies.
  6. Kai ir tešla ir įdaras paruošti, įkaitiname orkaitę iki 200C.
  7. Lipdome bandeles, jei tešla lipdant labai kimba prie rankų, galima įpilti aliejaus ir įberti dar miltų.
  8. Bandeles sudedam į aliejumi išteptą skardą ir prieš įdedant į orkaitę bandelių viršų aptepame kiaušiniu. Bandelės kepa labai greitai. Kai taps gražios auksinės spalvos - traukiame lauk. Skanaus
Receptą atsiuntė Lina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt