Paieška
Reklama

Baltarusiška šaltsriubė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Rūgštynės , 300 gr.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
  • Svogūnų laiškai , 2 sauj.;
  • Kiaušiniai, virti , 1 vnt.;
  • Grietinė , 80 gr.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Druska , 3 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Krapai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos.
  2. Svogūnų laiškai, agurkai ir kiaušinio baltymas smulkiai supjaustomi ir kartu su per sietą pertrintu tryniu sudedami į sriubą.
  3. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų.
  4. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.
Receptą atsiuntė Jolita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt