Paieška
Reklama

Balta naminė duonelė

  • 4.0 4 1
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Miltai, kvietiniai , 750 gr.;
  • Mielės , 25 gr.;
  • Vanduo , 500 ml;
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį sumaišome su mielėmis, palaukiame, kol jos ištirps ir suburbuliuos. Tuomet viską sumaišome su miltais, sviestu, uždengiame plėvele ir palaukiame, kol tešla iškils.
  2. Tada tešlą suminkome ir dar kartą uždengiame plėvele, bei vėl palaukiame, kol iškils.
  3. Kepame maždaug 200 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Jei kepimo metu orkaitėje bus indas su vandeniu, duona gausis traškesnė.
Receptą atsiuntė Kristina
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt