Paieška
Reklama

Baklažanas įdarytas jautiena

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Jautiena , 400 gr.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Papuošimui:
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gr.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Baklažanui:
  • Baklažanai , 4 vnt.;
  • Jautienos sultinys , 100 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasigaminkite įdarą: svogūną sumalkite su mėsa.
  2. Gautą masę pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.
  3. Pasiruoškite baklažanus. Juos perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.
  4. Į baklažanų puseles dėkite įdaro, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes.
  5. Ištroškintus baklažanus dėkite į lėkštę, apibarstykite rupiai sutarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorų puselėmis.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt