Paieška
Reklama

Baklažanai su ryžių įdaru ir padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Grietinėlė , 400 gr.;
  • Pomidorai , 4 vnt.;
  • Sultinys , 1 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Įdarui:
  • Ryžiai , 200 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Žalumynai , 1 pund.;
Reikės:
  • Baklažanai , 2 vnt.;
Baklažanui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustome pailgais griežinėliais, apibarstome prieskoniais ir pakepame aliejuje. Baklažano griežinėlius nuvarviname ant popierinių servetėlių.
  2. Išvirtus ryžius sumaišome su paprika, žalumynais ir česnaku.
  3. Ant baklažano juostelių dedame po šaukštą paruošto ryžių įdaro, suvyniojame ir susmaigstome mediniais pagaliukais (krapštukais).
  4. Nulupame pomidorus, sutriname ir sudedame į keptuvę. Supilame sultinį ir troškiname, kol sultinys išgaruos.
  5. Tada supilame grietinėlę, paskaniname prieskoniais ir toliau maišydami, kaitiname, kol padažas sutirštės.
  6. Į padažą sudedame baklažanų ritinėlius ir kelias minutes patroškiname. Patiekiame kartu su padažu, kuriame troškinosi.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt