Paieška
Reklama

Avokadų košelė – padažas

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Avokadai , 3 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Čili , 0,5 vnt.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Bazilikai , 0,5 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuluptus ir per pusę perpjautus avokadus (be kauliukų) sudėkite į trintuvą.
  2. Į trintuvą taip pat supilkite aliejų, vienos citrinos sultis, susmulkintą pusę čili pipiro, sugrūstą česnako skiltelę, baziliko lapelius ir viską apibarstykite druska bei pipirais (pastarųjų dėti pagal skonį).
  3. Viską sutrinkite.
  4. Kad lengviau susitrintų įpilkite 1-2 šaukštus šilto vandens.
  5. Papuoškite tyrelę čili griežinėliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt