Paieška
Reklama

Avinžirnių kremas su krevetėmis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Avinžirniai, konservuoti , 1 skard.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Padažas, Tahini (skrudintų sezamų pastos) , 4 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus ;
  • Paprika, žalia , 1 vnt.;
  • Paprika, raudona , 1 vnt.;
  • Tigrinės krevetės , 1 pak.;
  • Krapai ;
  • Pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į virtuvinį kombainą sudėti nusausintus avinžirnius, česnako skilteles, druską, supilti citrinos sultis ir viską sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikt trumpam šaldytuve.
  2. Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas pakepinti į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kepti, kol apskurs ir vanduo išgaruos.
  3. Patiekti vieno kąsnio puodeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.

    Skanaus!
Čiop Čiop
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt