Paieška
Reklama

Austrės su lietuviškais obuoliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Obuoliai, nedideli, rūgštūs , 2 vnt.;
  • Austrės, Belono , 16 vnt.;
  • Jūros dumblių lapai Nori ;
  • Juodieji pipirai, šviežiai grūsti ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Atsargiai atverkite austres (kiautą laikykite rankšluosčiu) ir kruopščiai pjaukite per pagrindinį nervą.
  2. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
  3. Kelis Nori jūros dumblių lapus sukarpykite.
  4. Sudėkite austres ant grūsto ledo ar žalių salotų.
  5. Ant austrių uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius.

    Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

    Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt