Paieška
Reklama

Aštrūs vištienos sparneliai

  • 3.3 5 3
5 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų kiekis: 8
Padažui:
  • Česnakas , 5 skilt.;
  • Padažas, austrių , 4,5 v.š.;
  • Padažas, čili , 4,5 v.š.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Actas, ryžių , 3 v.š.;
  • Imbieras , 1,5 a.š.;
Reikės:
  • Vištienos sparneliai , 15 vnt.;
Kepimui:
  • Aliejus , 1,5 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos sparnelius supjaustome į 2-3 dalis, apkepame aliejuje ir sudedame į lėkštę.
  2. Į įkaitintą keptuvę pilame kelis šaukštus aliejaus, suberiame smulkintą imbierą, česnaką ir kepame apie 10 sekundžių.
  3. Tuomet suberiame cukrų, supilame ryžių actą, austrių padažą, saldų čili padažą ir viską išmaišome.
  4. Į padažą sudedame vištienos gabaliukus ir nuolat maišydami, pakepiname dar 5-8 minutes. Skanaus.
Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai
edgaras (2011-08-31 11:29:00)
Nevalgykit astriu sparneliu, isipjauti galit! Geriau aitrius valgykit :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2014 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt