Paieška
Reklama

Aštrioji čili sriuba

  • 4.9 5 7
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 20 Lt
Porcijų kiekis: 8
Sriubai:
  • Jautienos faršas , 400 gr.;
  • Pomidorai , 400 gr.;
  • Konservuotos pupelės, raudonos aštrios , 300 gr.;
  • Fermentinis sūris , 200 gr.;
  • Pomidorų padažas, aštrus , 100 gr.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Čili pipirai , 1 vnt.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Petražolės , 1 žiups.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplikykite pomidorus ir nulupkite jų odelę. Sumalkite juos su čili pipiru, paprika bei česnako skiltelėmis.
  2. Pakepkite jautienos faršą (galite naudoti jautienos gabaliukus) su smulkiai supjaustytu svogūnu (kol šiek tiek paruduos).
  3. Į pasirinktą puodą sudėkite apkepintą faršą, susmulkintas daržoves, pupeles bei pomidorų padažą. Jei Jums atrodo, kad šiek tiek per sausa, galite įdėti daugiau pomidorų padažo. Viską išmaišykite, įdėkite druskos, pasirinktų prieskonių (paprikos, jautienos ir kt.).
  4. Troškinkite 15 - 20 minučių ant nedidelės ugnies.
  5. Tiekiant supilstykite į lėkštes, įdėkite šaukštą grietinės ir papuoškite tarkuotu fermentiniu sūriu bei petražole.
  6. Pastaba: labai skanu sriubą valgyti su batono riekėmis, kurios yra šiek tiek paskrudintos ir įtrintos česnakiuku.

    Skanaus!
Receptą atsiuntė Sandra
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2014 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt