Paieška
Reklama

Apkepas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Virta mėsa , 200 gr.;
  • Margarinas , 100 gr.;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Virtos bulvės , 5 vnt.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Olandiškas sūris , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustome gan smulkiais gabaliukais.
  2. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais.
  3. Pusė paruoštų bulvių (2 punktas) sudedamos į paruoštą kepimui indą, virtos mėsos gabaliukai ir vėl uždedama bulvių masė. Viršus užbarstomas sūriu ir apdedamas gabaliukais sviesto.
  4. Kepama 180 C orkaitėje apie pusvalandį. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
Receptą atsiuntė Nijolė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt