Paieška
Reklama

Apelsinų želė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Papuošimui:
  • Apelsinai , 1 vnt.;
  • Šokoladas, juodasis , 40 gr.;
Reikės:
  • Jogurtas, natūralus , 300 gr.;
  • Želatina , 2 v.š.;
  • Apelsinų sultys , 250 ml;
  • Cukrus , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įpilkite į nedidelį puodelį vandens (apie 50 ml) ir suberkite želatiną. Ant vidutinio kaitrumo ugnies kaitinkite visą laiką maišant, kol želatina ištirpsta.
  2. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti.
  3. Pusę želatinos supilkite į jogurtą, įberkite 1-2 šaukštus cukraus ir išplakite.
  4. Kitą pusę želatinos supilkite į apelsinų sultis ir išmaišykite.
  5. Į desertines įpilkite apelsinų žele ir palikite šaldytuve 2 valandoms, kad sustingtų. Po to užpilkite jogurto žele. Galima į sluoksnius įdėti ir apelsino skiltelių.
  6. Laikykite šaldytuve, kol galutinai želė sustingsta.
  7. Papuoškite apelsino gabaliukais ir šokolado drožlėmis.
Receptą atsiuntė Vitalija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt