Paieška
Reklama

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • ntis, krūtinėlė , 250 gr.;
  • SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 25 vnt.;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 a.š.;
  • Ožkos pieno sūris, trupintas , 60 gr.;
  • SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malūnėlyje ;
  • Bazilikai, švieži , 5 gr.;
  • Vyšnios, be kauliuku (čatniui) , 100 gr.;
  • SANTA MARIA RED HOT aitriujų paprikų dribsniai (čatniui) , 1 a.š.;
  • Cukrus (čatniui) , 50 gr.;
  • Svogūnai, raudoni, pjaustyti kubeliais (čatniui) , 15 gr.;
  • Česnakas (čatniui) , 1 skilt.;
  • Balzaminis actas (čatniui) , 1 v.š.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje (čatniui) ;
Gaminimo instrukcija:
Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.

Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt