Paieška
Reklama

Ant grotelių rūkyti žuveliokai

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Šviežia žuvis , 3 kg;
  • Česnakai , 1 galv.;
  • Žalumynai (petražolės, bazilikai, salieras, krapai) , 1 sauj.;
  • Druska , 3 v.š.;
  • Prieskoniai, sodo , 2 v.š.;
  • Pipirai, 5 rūšių , 1 a.š.;
  • Lauro lapai , 2 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvėliokams išimti vidurius, neskusti, palikti galvas. Gerai išplauti.
  2. Aptrinti druskos, prieskonių bei smulkintų prieskoninių žolelių mišiniu.
  3. Palaikyti per naktį vėsiau.
  4. Nuplauti nedideliame kiekyje vandens, nemirkant. Apdžiovinti.
  5. Mes rūkiname metalinėje statinėje, sudėję žuvis ant grotelių.
    Kūrenti lapuočiais - dregnomis alksnių, obelų, beržų malkomis, protarpiais įdedant kadugių ar pušų kankorėžių.Rūkinti atsižvelgiant į žuvų dydį - 1 - 2 val.
  6. Nustojus kūrenti žuvis, kuriam laikui palikti atvirai ant grotelių - kad apdžiūtų.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt