Paieška
Reklama

Ant grotelių kepta lydeka

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Lydeka , 1 kg;
  • Lašiniai, sūdyti , 200 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Juodieji pipirai , 2 žiups.;
  • Lauro lapai , 2 žiups.;
  • Žalumynai (rozmarinai, petražolės, salierai, čiobreliai) , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydeką atšildyti, jei ruošiama iš kameros, nuskusti, išimti vidurius, galvos nenupjauti.
  2. Susmulkinti česnakus, sumaišyti su druska ir prieskoniais, žolelėmis. Jais ištrintą žuvį palaikyti kelias valandas.
  3. Tuomet įkloti išilgai žuvies po juostelę lašinukų ir užsmaigstyti pilvą dantų krapštukais.
  4. Žuvies išorę ištrinti aliejumi ir dėti ant grotelių kepsninėje ar orkaitėje.
  5. Kepti apie 40 minučių. Taip iškepta lydeka gaunasi nesausa, puri.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt