Paieška
Reklama

Ananasų pyragaičiai

  • 5.0 5 2
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Ananasai , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Kvietiniai miltai , 200 gr.;
  • Baltas vynas , 250 gr.;
Papuošimui:
  • Cukraus pudra , 1 v.š.;
Reikės:
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite ananasą. Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite.
  2. Pasiruoškite tešlą. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu.
  3. Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
  4. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt