Paieška
Reklama

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Svogūnas, supjaustytas kubeliais , 1 vnt.;
  • Česnakas, išspaustas , 1 skilt.;
  • Rapsų aliejus , 2 v.š.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Obuolių actas , 3 v.š.;
  • Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm) , 1 vnt.;
  • SANTA MARIA JALAPENO aitriosios paprikos , 1 a.š.;
  • Ananasas, supjaustytas kubeliais , 0,5 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos. Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt