Paieška
Reklama

Ananasinis pyragas

  • 4.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Miltai , 3 stikl.;
  • Sviestas , 80 gr.;
Papuošimui:
  • Avietės , 1 sauj.;
Aptepimui:
  • Kokoso drožlės , 3 sauj.;
Pirmajam sluoksniui:
  • Citrinos rūgštis , 1 žiups.;
  • Grietinėlė , 400 ml;
Antrajam sluoksniui:
  • Ananasas , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius gerai išsukti su cukrumi.
  2. Supilti ištirpintą sviestą.
  3. Kartu su miltais viską išmaišyti. Tešlą maišyti tol, kol nebus gumulėlių. Jei tešla per tiršta, įpilti šiek tiek pieno ar ananasų sulčių.
  4. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, formuojame du vienodo dydžio lakštus.
  5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 25-35 minutes.
  6. Iškeptus biskvitinius lakštus paliekame atvėsti iki kambario temperatūros.
  7. Per tą laiką pasigaminsime grietinėlę pertepimui.
  8. Į grietinėlę įberiame žiupsnelį citrinos rugšties arba citrinos sulčių ir išplakame su mikseriu.
  9. Ananasą (vidutinio dydžio) nulupame ir supjaustome griežinėliais.
  10. Ant vieno biskvitinio lakšto dedame kelis griežinėlius ananaso ir tepame grietinėlę, tą patį pakartojame ir su antru lakštu. Šonus ir viršų pabarstome kokoso drožlėmis. Pyragą papuošiame likusiais ananaso griežinėliais ir šviežiomis avietėmis.
  11. Pyragas turėtų sustengti, todėl bent 1 valandai reikėtų palaikyti šaldytuve. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Audra
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt