Paieška
Reklama

Aluje troškinta jautiena

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Jautienos filė , 400 gr.;
  • Aliejus , 30 ml;
  • Alus, tamsus , 500 ml;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Garstyčių padažas , 1 v.š.;
  • Citrinos žievelė , 1 vnt.;
  • Juoda duona , 2 riek.;
  • Kmynai , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Morka , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
  2. Mėsą įtrinti pasigamintu mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį). Jautienos filė supjaustykite kubeliais ir tuomet įtrinkite prieskoniais.
  3. Paruoštą mėsą apkepinti ant aliejaus vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, supjaustytą morką, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę.
  4. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies.
Receptą atsiuntė Jonas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt