Paieška
Reklama

Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vnt.;
  • Rapsų aliejus , 200 ml;
  • Dižono garstyčios , 1 v.š.;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 0,5 a.š.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 0,5 a.š.;
  • Citrina, sultys , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas – puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt