Paieška
Reklama

žuvies patiekalų receptai

Kepta žuvis tešloje
Kepta žuvis tešloje
Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Kvietiniai miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis
Kepta žuvis su morkų plutele
Kepta žuvis su morkų plutele
Ingredientai: Žuvies filė - 0.5 kilogramo, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai, žuviai - 1 arbatinis šaukštelis, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Fermen
Kepta lašiša su špinatais ir sūriu
Kepta lašiša su špinatais ir sūriu
Ingredientai: Ryžiai - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 galva, Špinatai - 200 gramų, Feta sūris - 150 gramų, Lašiša - 350 gramų, Pelėsinis sūris - 70 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų
Kepta lašiša su bulvėmis ir brokoliais
Kepta lašiša su bulvėmis ir brokoliais
Ingredientai: Bulvės - 700 gramų, Brokoliai - 400 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Lašišos filė - 400 gramų, Parmezano sūris - 65 gramai
Menkės filė gabaliukai su grybais
Menkės filė gabaliukai su grybais
Ingredientai: Menkės filė - 500 gramų, Pievagrybiai - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kukurūzų krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Augalinis aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai, malti - 1 žiupsnelis
Folijoje kepta lašiša
Folijoje kepta lašiša
Ingredientai: Lašišos filė - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Krapai - 1 pundelis, Rozmarinai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Bazilikai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio
Kepta žuvis su įdaru
Kepta žuvis su įdaru
Ingredientai: Žuvis - 1 vienetas, Svogūnai - 2 galvos, Morkos - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Ryžiai - 100 gramų
Žuvies užkepėlė
Žuvies užkepėlė
Ingredientai: Žuvies filė - 300 gramų, Bulvės - 500 gramų, Svogūnai - 150 gramų, Morkos - 150 gramų, Druska - 0.2 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai, malti - 1 žiupsnelis, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 80 mililitrų
Menkės filė su kivi padažu
Menkės filė su kivi padažu
Ingredientai: Menkės filė - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kivi - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis
Žuvies maltiniai su grybų įdaru
Žuvies maltiniai su grybų įdaru
Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Batonas - 2.5 reikės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Grietinėlė - 120 gramų, Grybai - 180 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė
Pangasijų filė apkepas
Pangasijų filė apkepas
Ingredientai: Pangasijų filė - 800 gramų, Morkos - 4 vienetai, Svogūnai - 4 vienetai, Sūris - 120 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 saujelė
Krabų lazdelių paplotėliai
Krabų lazdelių paplotėliai
Ingredientai: Krabų lazdelės - 400 gramų, Sūris, fermentinis - 270 gramų, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Krapai - 1 pundelis, Kiaušiniai - 3 vienetai, Džiūvėsėliai - 1.3 stiklinės
  • 1 /
  • 2
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt